Märken Skoaffär
0 item(s) - SEK0.00
 • Hem
 • Logga In
 • Hem >> Frakt & Returer

  Frakt & Returer

  Om leveransadressen och åtal inte ändras i kontraktet. Vi kan inte ta itu med frakt vidarebefordran. Av dessa skäl, kontakta leveransadress där personen som erbjuder lunch för din signatur. Om du inte har tid, ring kuriren lämnar kartan. då kan du ringa dem nästa dag leverans eller plocka att ordna sina varor från lokala butiker.

  Kom ihåg att om du frågar om säkerheten för dessa produkter för att få Messenger girering ansvar för förlust eller skada på sina kunder. Så nej, rekommenderar vi dig att köpa de lokala och pålitliga grannar eller instruktioner paket kurir paketleverans att förbereda en övergiven lagerlokal.

  Avbryt / Return

  Om du inte uppfyller ditt val, du returnera den inom 14 dagar efter mottagandet av våra produkter är helt nöjd. Vi vill att tillfredsställa våra kunder i sina inköp. Om du vill återbetala tidigare kredit, är det mycket enkelt, i linje med vår policy för återvändande:

  Kontakta oss: vi kommer att få en punkt ordning (s) efter 14 dagar för att köpa vänster - beställt antal

  Vi är glada att kunna erbjuda ett utbyte eller, om du föredrar, är en komplett produkt återbetalning, i perfekt skick, inte används, inte den ursprungliga förpackningar och etiketter som används. Vi är i stånd att acceptera slitna eller skadade komponenter, för att uppnå en vinst.

  Ge oss tillbaka saker, bland annat ditt ordernummer.

  Vi erbjuder ett utbyte (fri konvertibel all vinst) avkastning. Enligt kraven för utbyte, komma till oss för att bekräfta ett e-postutbyte och nya projekt inom 14 dagar. Så vi kommer att ge det utan märken last. Ingen orsak eller vända saker i olika storlekar, men de är baserade på börsen. Sjöfarten är också fri ersättning.

  Fraktkostnader återbetalas inte något hela ryggen för en återbetalning. Vi är din sak tillbaka om du inte är 100% nöjd, men du har ett ansvar för sina egna bidrag som betalas (om inte ett fel på produkten) kan. Vi rekommenderar att skriva, varor eller andra säkra bärare rekord (Royal Mail och välrenommerade budfirmor), för att hålla bilen framför med påverkan av säkerhet mot lånet (S). Vi kan inte hållas ansvariga för att inte återvända. I praktiken har vi fått produkten, måste kunden returnera varorna och ansvarig för alla förluster.

  Efter att ha mottagit och kontrollera e-post för att informera dig om att vi har mottagit returen. Vi kommer att informera dig om godkännande eller avslag av ersättning. Om det godkänns, processen, pengar och kredit automatiskt skulle återvända ursprungligen valts ut av ditt kreditkort eller betalningsmetod inom några dagar gäller.

  I sällsynta fall, defekta produkter, skicka oss ett e-postmeddelande. Återbetalningen och rörelser. Kom ihåg att produkten måste vara inom 30 dagar efter att köpa våra senaste rapporter.

  Back